Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Pad 5'in kalem desteğiyle geleceği doğrulandı: İşte tabletin ilk canlı görüntüsü

Merakla beklenen Xiaomi Mi Pad 5 için geri sayım başladı. 10 Ağustos'ta tanıtılacak tabletin kalem desteğiyle geleceğini onaylayan resmi bir teaser görüntüsü yayınlandı.

Xiaomi Mi Pad 5'in kalem desteğiyle geleceği onaylandı Tam Boyutta Gör

Xiaomi uzun bir aradan sonra yeni bir tablet çıkarmaya hazırlanıyor. Çinli şirketin CEO'su Lei Jun, Weibo hesabında Mi Pad 5 olarak adlandırılan cihazın kalem desteğiyle geleceğini gösteren yeni bir görüntü paylaştı.

Yayınlanan poster Mi Pad 5'in 10 Ağustos'ta Mi Mix 4 ile birlikte tanıtılacağını doğruladı. Teaser'da gösterilen ekran kaleminin kısa süre önce FCC tarafından onaylanan M2107K81PC model numaralı Xiaomi Smart Pen olduğu belirtiliyor.

Xiaomi Mi Pad 5'in kalem desteğiyle geleceği onaylandı Tam Boyutta Gör

Kamera tasarımı ortaya çıktı

Söylentilere göre tablet Mi Pad 5, Mi Pad 5 Pro ve Mi Pad 5 Lite olmak üzere üç versiyonda sunulacak. Standart ve Pro versiyonlarının Snapdragon 870, Lite modelinin ise Snapdragon 860 işlemciyle güçlendirileceği gelen haberler arasında.

Tüm bunlara ek olarak Mi Pad 5'in kamera ünitesinin canlı görüntüsü internete sızdırıldı. Yayınlanan fotoğraf kamera tasarımının amiral gemisi Mi 11'e benzeyeceğini onaylıyor. Tabletle ilgili geri kalan detayları 10 Ağustos'ta öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim