Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Pad 5 serisi, 3 farklı cihaz ve 2 farklı yonga seti ile gelecek

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin yaklaşan yeni Mi Pad 5 serisi hakkında bilgiler netleşmeye başlıyor. Seri, üç farklı cihazı içerecek ve seride iki farklı yonga seti kullanılacak.

Xiaomi Mi Pad 5 serisi, 2 farklı yonga seti ile gelecek Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mi Pad 5 serisi hakkında şimdiye kadar ortaya çıkan söylentiler ve sızıntılar, lansman tarihinin yaklaşmasıyla beraber netlik kazanmaya başlıyor. Serideki modellerden ikisi Snapdragon 870, biri ise Snapdragon 860 yonga setinden güç alacak.

Cihazlar 120 Hz yenileme hızına sahip ekranla gelecek

Pandemiyle birlikte yükselen bir grafik yakalayan Xiaomi'nin Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro olarak adlandıran iki modeli de, Snapdragon 870 yonga setinden güç alacak. Cihazlar, 67W hızlı şarjı destekleyen 8750 mAh batarya ile gelecek.

Pro model, 48MP arka kameraya sahip olacak ve 5G bağlantıyı destekleyecek. Mi Pad 5 ise 12 MP kamerayla gelecek ve yalnızca Wi-Fi bağlantısını bulunduracak.

Serideki üçüncü tablet olan Xiaomi Mi Pad 5 Lite, Snapdragon 860 yonga setinden güç alacak ve Wi-Fi bağlantısını destekleyecek. Daha önce aldığı sertifikalara göre 33W hızlı şarj ile gelecek.

Bu ay içerisinde tanıtılması beklenen Xiaomi'nin yeni Mi Pad 5 serisindeki üç cihaz da 120 Hz yenileme hızı ve 240 Hz dokunmatik örnekleme hızı ile 2.560 x 1.600 piksel çözünürlüklü 10.9 inç büyüklüğünde IPS LCD ekrana sahip olacak. Ayrıca cihazlar MIUI 12.5'i çalıştıracak

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim