Anlık Bildirim

Oppo'nun MagSafe rakibi, sızdırılan görüntülerde ortaya çıktı

Realme'nin ardından Oppo da Apple'ın MagSafe Şarj Aygıtı'na benzer bir tasarım üzerinde çalışmalar yürütüyor. Oppo, geçtiğimiz hafta da kablosuz şarj çözümlerini tanıtmıştı.

Oppo'nun MagSafe rakibi sızdırılan görüntülerde ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde Oppo'nun alt markası olan Realme, MagDart adında Apple'ın MagSafe Şarj Aygıtı'na benzer bir kablosuz şarj aksesuarı üzerinde çalışıyor. Realme'nin ardından şimdi ise Oppo'nun kendi kablosuz şarj cihazının görüntüleri ortaya çıktı.

Oppo'dan manyetik şarj cihazı

Oppo, geçtiğimiz hafta yeni şarj çözümlerini tanıttı. Daha güvenli ve daha verimli bir şarj deneyimini kullanıcılarına sunmak isteyen şirket, şarj ısısını kontrol ederek pil ömrünü ve şarj hızını da artıracak. Yeni şarj çözümlerinin yanı sıra ortaya çıkarılan görseller Oppo'nun manyetik kablosuz şarj platformunu gösteriyor.

Oppo, manyetik şarj aksesuarını tanıtmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Şarj platformunun görüntülerine bakıldığında gözyaşı damlası benzeri bir tasarım, bir USB-Type C bağlantı noktası ve bir LED gösterge dikkat çekiyor. Ürünün boyutlarına ya da özelliklerine dair bir bilgi henüz bilinmiyor ancak Realme ile benzer teknolojileri kullanmaları muhtemel görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim