Anlık Bildirim

Angry Birds Reloaded ve Alto's Odyssey: The Lost City, Apple Arcade'e eklendi

Mobil oyun dünyasının en popülerlerinden Angry Birds'ün yeni oyunu Angry Birds Reloaded ve atmosferi ile dikkat çeken Alto's Odyssey: The Lost City, Apple Arcade'e eklendi.

Yeni Angry Birds ve Alto's Odyssey oyunları Apple Arcade'e geldi Tam Boyutta Gör

Apple'ın kendi cihazları için erişime açtığı abonelik servisi Apple Arcade'e iki yeni oyun daha eklendi. Her iki oyun da popüler bir serinin yeni oyunu. Eklenen oyunların ikisini de tanıtım yazıları fragmanları ile birlikte aşağıda bulabilirsiniz.

Angry Birds Reloaded 

Dünyanın en ünlü sürüsü, dünyayı kasıp kavuran mobil oyunun yeni versiyonuyla geri dönüyor. Oyunun her yaştan hayranının seveceği klasik sapan aksiyonunu yaşamak için Red'e Chuck'a, Bomba'ya Gümüş'e ve sürünün geri kalanına katılın. Angry Birds Reloaded'da orijinal oyunun fizik kurallarını temel alan tanıdık oyun mekanizması; görsel güncellemeler, yeni karakterler ve bol bol yıkım ile yeniden düzenlenmiş haliyle beğenilerinize sunuluyor!

Kral Domuz ve uşakları yine yumurtaları çaldı; kuşlar ise ne pahasına olursa olsun yumurtaları geri almaya kararlı! Yumurtalarını ve evlerini kurtarmak için bu sefer hem Domuzlarla Hem de Kartallarla karşı karşıya gelmek zorunda olan Angry Birds tayfası için adada hayat asla eskisi gibi olmayacak.

Özellikler:

  • Yeni kuşlar, yeni domuzlar, yeni görevler.
  • Red, Chuck, Bomba ve ana sürünün diğer üyelerinin yanı sıra Angry Birds film evreninden yeni karakterler de sizlerle olacak.
  • İşte Kartallar! yeni seviyerlerde her şeyi altüst etmeye geliyorlar! Angry Birds tayfası onlara engel olabilecek mi?
  • Kuşların yıkım gücünü güçlendiricilerle artır. Daha uzağa nişan al, daha yüksekten uç ve dpmuzların kulelerini yık. 

Angry Birds Reloaded Angry Birds Reloaded Angry Birds Reloaded Angry Birds Reloaded Games 580,1 MB

Alto's Odyssey: The Lost City Detayları

Kayıp Şehir'i bulmak ve sırlarını açığa çıkarmak için sonsuz bir kum tahtası macerasında Alto ve arkadaşlarına katıl. Rüzgarla oluşmuş kumullar üzerinden atla, nefes kesen vadileri geç, antik tapınakları keşfet ve evinden çok uzak olan bu fantastik yerdeki büyük mağaralara dal. Bu yolculukta binlerce sırrı açığa çıkarırken sarmaşıkların içinde geçecej, sıcak hava balonlarının üstünden zıplayacak, taş duvarları geçecek, wingsuitinle kayacak ve yaramaz lemurlardan kaçacaksın.

  • Öğrenmesi kolay, ustalaşması zor. Alto serilerinin kalbinde özel bir tek dokunuş hareket sistem ibulunur. Yeni öge ve yeteneklerin kilidini açabilmek için komboları sırala ve yüzlerce görevi tamamla. 
  • Dört büyüleyici canlı topluluğu keşfet. Kumullardan Vadilere, Tapınaklara ve ilk kez olarak da Kayıp Şehir'e. Bu her biri eşsiz görsellere ve oyun deneyimine sahip zengin ve farklı topoğrafyaları keşfet.
  • Yeni keşfedilecek yükseklikler. Gökyüzündeki sırları sıcak hava balonları, kayma rayları, duvar kaykayı ve wingsuit ile keşfet.
  • Elementleri keşfet. Kum fırtınaları ve kayan yıldızlar gibi dinamik aydınlatmalar ve mevsim efektlerine ek olarak çöl, kum girdapları ve akarsulara da ev sahipliği yapar.
  • Alto ve arkadaşlarıyla tanış. Her biri farklı özellik ve yeteneklere sahip altı farklı karakter ile oyna.

Alto's Odyssey — Remastered Alto's Odyssey — Remastered Alto's Odyssey — Remastered Alto's Odyssey — Remastered Games 149 MB

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim