Anlık Bildirim

Youtube, TSK'nın Afrin videosunu sildi, TSK hemen karşılık verdi [Güncelleme]

Youtube, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e silah ve mühimmat taşımak isteyen terörist konvoyunu vurduğunu görüntülediği videoyu sisteminden silerek flaş bir harekette bulundu.
Video paylaşım devi Youtube, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e girmek isteyen bir konvoyun vurulduğu anı yüklediği videoyu sisteminden sildi.
Rahatsız edici içeriğe sahip olduğu gerekçesiyle silinen videoda Bayraktar'ın gözünden vurulma anı görülebiliyordu. Videoda Afrin’e silah ve mühimmat taşıyan bir terör örgütü konvoyunu vurduğu görüntüler yer alıyordu. 
İlgili videonun bağlantısına şuradaki link'e tıklayarak ulaşabilirsiniz;

Politikalarını ihlal etmiş

Video paylaşım sitesi üzerinden videoyu izlemek isteyenlerin karşısına “Bu video, Youtube’un şiddet barındıran veya görsel açıdan rahatsız edici içeriğe ilişkin politikasını ihlal ettiği için kaldırıldı.” uyarısı çıktı.
Türk Silahlı Kuvvetleri Youtube’un bu hareketinden sonra hemen karşı yanıt verdi ve videonun tamamını Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Aşağıdan ve kaynaktaki bağlantıdan TSK'nın Twitter adresindeki paylaşıma ulaşabilirsiniz.
Güncelleme: Youtube üzerinde yayınlanan video an itibariyle yeniden izlenebilir duruma geldi.

Youtube'dan açıklama

"YouTube’da kullanıcılarımızın Topluluk Kuralları olarak adlandırdığımız ilkeleri bildiğine güvenmekte ve bu ilkeleri ihlal ettiğine inandıkları videoları işaretlemelerini temel almaktayız. İşaretlenen tüm içerikler hızlı şekilde inceledikten sonra söz konusu kuralları ihlal ettiği anlaşılırsa video kaldırılmaktadır. Nadiren, kullanıcılar tarafından işaretlenen ya da ekiplerimiz tarafından belirlenen bir videonun yanlışlıkla kaldırılması söz konusu olabilmektedir. Böyle bir durum fark edildiğinde, içeriğin incelenmesinin ardından kaldırılan videonun veya kanalın tekrar açılmasını da içerecek şekilde, gerekli adımlar atılmaktadır."
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20423 kez okundu.
36 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube tsk videosu, tsk videosu silindi ve
2 etiket daha tsk afrin videosu Internet
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim