Anlık Bildirim

Zotac GeForce GTX 260 Souped-Up Edition modelini hazırladı

Zotac GeForce GTX 260 Souped-Up Edition modelini hazırladı

Nvidia'nın önde gelen iş ortaklarından Zotac'ın Çin operasyonu, özel tasarımlı yeni bir GeForce GTX 260 modelini kullanıma sunuyor. GeForce GTX 260 Souped-Up Edition olarak isimlendirilen yeni modelin komponent kalitesi ve özel soğutucusu ile öne çıkması bekleniyor. 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GT200b GPU'sunun güç verdiği ekran kartı, 216x paralel işlem birimine, 448-bit bellek veri yolu desteğine ve 896MB GDDR3 bellek kapasitesine sahip.

10 katmanlı baskılı devre üzerine inşa edilen ve %80'e varan oradan verimlilik sunabildiği belirtilen 6+3 fazlı güç tasarımı ile desteklenen ekran kartında yüksek kalitede MOSFET ve MLCC kapasitanslar kullanıldığı belirtilmekte. Samsung üretimi 1.0ns'lik GDDR3 bellek modüllerinin kullanıldığı Zotac GeForce GTX 260 Souped-Up Edition isimli modelinde grafik işlemci hızı 576MHz, bellek çalışma frekansı ise 2000MHz (2GHz) olarak belirlenmiş.

Artic Cooling tarafından üretilen Accelero Xtreme GTX soğutucusunun sahip olduğu üç adet 90mm'lik fan ve 5 adet Bakır tabanlı ısı aktarım borusu ile kartın tamamının etkin bir şekilde soğutulduğu belirtilen yeni model, DirectX 10, CUDA, PhysX, SLI ve PureVideo HD gibi teknolojilere de destek veriyor.

Zotac GeForce GTX 260 Souped-Up Edition modelini hazırladı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim