Fermi mimarisini temel alan yeni nesil ekran kartları öncesinde Zotac, Nvidia ION platformunu temel alan mini-ITX anakart yatırımlarına devam ediyor. Arka arkaya duyurduğu modellerle ürün gamını geliştirilen firma, ION ITX Synergy adını verdiği, mevcut modellerine kıyasla daha ekonomik olacağı belirtilen iki yeni mini-ITX anakartını daha kullanıcıların beğenisine sunuyor.
Her ikisi de 1.6GHz'de çalışan tek çekirdekli Atom 230 veya çift çekirdekli Atom 330 işlemcileriyle tercih edilebilen yeni anakartlarda çift DIMM slotu bulunuyor ve DDR-2 800MHz desteği sunuluyor. GeForce 9400M yonga seti ile hem DirectX 10 hem de yüksek tanımlı video hızlandırma yeteneği sunan anakartlarda ayrıca bir adet PCIe x1 slotuna da yer veriliyor.
Katı kapasitörlerin kullanıldığı yeni anakartların diğer özellikler arasında dört adet SATA-II konnektörü, 6 kanal yüksek tanımlı ses desteği ve Gigabit Ethernet gibi özelliklere de yer verilmekte. Aktif soğutma ile serinletilen dolayısıyla pasif soğutmalı çözümlere nazaran bir miktar daha sesli çalışacakları tahmin edilen anakartlarda yeni nesil monitör ve HDTV'ler için HDMI ara birimine de yer veriliyor.
ION ITX-E Synergy Edition ve ION ITX-G Synergy Edition olarak isimlendirilen yeni anakartların 90 Avro'nun altında bir fiyatlandırma ile önümüzdeki günlerde satışa sunulmaları bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


test
merak ediyorum ruslarla mı yoksa amerika ile mi anlaştılar. bundan 3 4 ay önce bir fb sayfasında müptezel hindunun biri "biz aya roket gönderiyoruz siz ne gönderiyorsunuz" diye aşağlamaya çalışmıştı hindu. yok usbyi bulmuş hindular da vs türkler ne bulmuşmuş. bu ortadoğu cahilliği sanırım hindistan kaynaklı olduğunu düşündüren olaydır ayrıca. özet şu. ruslar 90larda hindistana roketler üretiyor ve lisanslıyorlar. hindular bu roketlerle uzaya gidiyorlar. yani roketin motoru ve çevre aksanları rus malı. ama hindu artık ülkesinde nasıl beyni yıkanmışsa ganj nehrinde dereye sıçan halkının uzaya roket gönderdiğini düşünüyor olmuş. usb'yi bulan da hindu değil. sadece o geliştirme takımında bir adet hindu var. bizde de bu hindu kafalarından var. öbürü dereye sıçar ama aya roket gönderdiğini sanır diğeri fen lisesi kapatır 2023 de yerli milli roketle aya gideceğini sanır.
Buy Bitcoin
Muhteşem bir balayı için Villa Tatili. İlk defa balayı villası kiralamak için araştırmalara başladık fakat çok sayıda firma ve çok sayıda seçenek olduğu için insanın aklı karışıyor ilk başta. Biz uzun süren araştırmalar sonucunda TÜRSAB belgeli ve zevkimize bütçemize en uygun villayı Villa Eksta'da bulduk, kiralamasını yaptı. Ama villa da konaklama yapıncaya kadar hep tereddütümüz vardı. Fakat gittiğimiz villa gerçekten de fotoğraflarda nasıl görünüyor ise aynıydı. Hiç bir aksilik ve aksaklık ile karşılaşmadık. Ev sahibimiz çok ilgiliydi. Villa Ekstra ve ailesine bu mükemmel balayı tatilini bize yaşattıkları için teşekkür ederiz.