Anlık Bildirim

2019 BMW Z4'ün tasarımına ait görseller sızdırıldı

Sızdırılan görsellerin doğruluk payı tartışılır olsa da konsept araca ve patent görsellerine olan benzerliği oldukça dikkat çekici. İşte kırmızı rengi ve M40i rozetiyle 2019 BMW Z4'ün tasarımı:

2019 BMW Z4'ün tasarımına ait görseller sızdırıldı Tam Boyutta Gör
 

Şimdiye dek yalnızca casus fotoğraflar ve patent görselleriyle karşımıza çıkan 2019 BMW Z4’ün tasarımını gözler önüne seren yeni sızıntılar ortaya çıktı. SupraMVK tarafından sızdırılan fotoğraflarla ilgili henüz resmi bir onay gelmedi. Fakat gerek konsept araca gerekse patent görsellerine benzemesiyle akıllarda soru işareti yaratmayı başardı.

2019 BMW Z4 olduğu iddia edilen araca ön taraftan bakıldığında Z4 Concept’e olan benzerliği hemen fark ediliyor. Konsept araçtaki ince ve enine geniş ızgara ile köşeli farlar yeni görsellerde de karşımıza çıkıyor. Tampondaki hava girişlerinin konsept araca göre daha küçük olduğu görülse de, tamponun geneline hakim olan keskin hatlar oldukça güzel görünüyor.

2019 BMW Z4’ün arka kısmını gösteren fotoğrafta M40i rozeti göze çarpıyor. Bunun yanı sıra yatay ve ince stop grubunun tasarımı da patent görselleriyle örtüşüyor. Ön tampondaki keskin hatlar, sağda ve solda olmak üzere çift egzoz çıkışına ev sahipliği yapan arka tamponda da varlığını sürdürüyor.

Daha önce ortaya çıkan haberlere göre BMW Z4 M40i modelinde 380 beygir güç üreten 3.0 litre çift turbo altı silindirli motor kullanılacak. Ayrıca bu versiyonda elektronik kontrollü amortisörler, kilitli arka diferansiyel ve yüksek performanslı fren sistemi kullanılacağı iddia ediliyor. Alman üretici ise 2019 BMW Z4 ile ilgili suskunluğunu koruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim