Anlık Bildirim

2019 Volkswagen Jetta, Amerika'da 19 bin 395 dolardan satışa çıkıyor

Volkswagen'in 2018 Detroit Otomobi Fuarı'nda tanıtımını gerçekleştirdiği 2019 Jetta, Amerika'da 19 bin 395 dolardan başlayarak 5 ayrı pakette satışa çıkıyor. İşte tüm paketlerin özellikleri ve fiyatı:

2019 Volkswagen Jetta, Amerika'da 19 bin 395 dolardan satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör
 

Alman otomobil devinin bu yılın ilk zamanlarında düzenlenen 2018 Detroit Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerini gerçekleştirdiği 2019 Volkswagen Jetta, Amerika’da satışa çıkıyor. Yeni MQB platformu üzerine taşınan ve taze teknolojilerle donatılan yeni Jetta için üreticinin biçtiği başlangıç fiyatı 19 bin 395 dolar. Bu da güncel modelden 100 dolar daha ucuz olacağı anlamına geliyor.

Yedinci nesil Jetta’nın yeni MQB platformuna taşınmasıyla birlikte 33 milimetre daha uzun bir aks mesafesi elde edildi. Aracın yaşam alanını etkileyen bu değişimle birlikte arka tarafta daha geniş bir diz mesafesi sunuluyor. Kaputun altında ise 147 beygir güç ve 250Nm tork üreten turbo beslemeli 1.4 litre dört silindir motora yer veriliyor. Giriş seviyesi olan Jetta S modelinde bu motor standart olarak 6 ileri manuel şanzımanla çalışırken, bunun yanında 8 ileri otomatik şanzıman da tercih edilebiliyor.

Toplamda 5 ayrı paket sunuluyor 

Jetta S modelinin özellikleri arasında 16 inç alaşım jantlar, LED farlar ve stop lambaları, kumaş koltuklar ve Bluetooth, Apple CarPlay, Android Auto desteğine sahip 6.5 inç dokunmatik bilgi-eğlence ekranı bulunuyor. Güvenlik ekipmanları arasında otomatik acil durum freni, kör nokta algılama ve arka trafik uyarısı gibi özellikler yer alıyor.

23 bin dolarlık Jetta SE paketine geçildiğinde ise otomatik şanzıman, yapay deri koltuklar, çift yönlü klima kontrolleri, ısıtmalı ön koltuklar, panoramik sunroof, ve Sürücü Asistan Paketi’ndeki güvenlik ekipmanlarının hepsi standart listesine taşınıyor.

Daha sportif bir duruş sergileyen Jetta R-Line’da 17 inç alaşım jantlar, parlak siyah ön ızgara, yan aynalar, sis lambaları, daha agresif arka tampon ve çift egzoz kendini gösteren detaylar arasında yer alıyor. Kabin tarafında ise çift tonlu siyah ve gri koltuklar ve R-Line direksiyon farklılık yaratıyor. Daha büyük tekerleklerin yanı sıra eklenen XDS elektronik diferansiyel de daha keskin bir yol tutuş sağlıyor.

Dijital Kokpit Jetta SEL ile başlıyor 

25 bin 265 dolar fiyat biçilen Jetta SEL paketinde iç taraftaki teknolojilerde fiyatla aynı oranda artış gösteriyor. 10.25 inç Dijital Kokpit ekranı, 8 inç boyutunda dokunmatik bilgi-eğlence ekranı ve 8 hoparlörlü BeatsAudio ses sistemi özellikler arasında yer alıyor. Adaptif hız kontrolü, şerit takip asistanı ve otomatik uzun farlar da standart listesine ekleniyor.

En tepede yer alan Jetta SEL Premium paketinde fiyat 27 bin 795 dolara yükseliyor. Bu aracın özellikleri arasında diğer paketlere ek olarak deri koltuklar, daha destekleyici ve havalandırmalı ön koltuklar, ve navigasyon standart olarak bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32007 kez okundu.
53 kişi, toplam 58 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2019 volkswagen jetta, 2019 jetta fiyatları ve jetta donanım paketi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim