Anlık Bildirim

2021'in geri kalanında çıktığı ilk günden Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar

PC ve Xbox sahipleri için muazzam bir hizmet olan Xbox Game Pass'e yılın geri kalanında ilk günden birçok oyun eklenecek. İşte o oyunlar.

2021'de Xbox Game Pass'te dikkat çekenler Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Xbox'ın Game Pass isimli hem PC'de hem de Xbox konsollarında kullanılabilen bir abonelik hizmeti bulunuyor. Bu hizmet ile aylık belirli bir ücret karşılığında büyük bir kütüphaneye erişim sağlayabiliyorsunuz. Bu kütüphaneye de hem geçmiş yıllarda çıkmış olan oyunlar hem de çıktığı ilk günden sisteme eklenen oyunlar bulunuyor.

Xbox'ın birinci parti stüdyolarının tüm oyunları ilk günden Xbox Game Pass'e ekleniyor bildiğiniz gibi. Birinci parti stüdyolar dışında anlaşmalı olduğu stüdyoların oyunları da ilk günden sisteme ekleniyor. Geçtiğimiz günlerde E3 2021 sunumunda da Xbox'ın bu yılki listesi biraz daha genişledi. 

Aşağıda bulabileceğiniz galeri kısmında Game Pass'e ilk günden eklenecek olan oyunların hem görselini hem de çıkış tarihi ve ismini bulabilirsiniz. Bu listedeki oyunların şu an için açıklanan oyunlar olduğunu hatırlatmakta fayda var. Yani geçmişte çıkış yapmış olan daha birçok oyunun sisteme ekleneceği söyleyelim. Listedeki oyunlar dışında ilk günden Game Pass'e eklenecek daha birçok oyun da bulunuyordur. Aylık olarak sisteme eklenen oyunları size güncel olarak aktarmaya devam edeceğiz.

İlk Günden Game Pass'e Eklenecek Oyunlar

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim