Anlık Bildirim

5-inç Full HD ekranlı ve 4 çekirdekli işlemcili Oppo Find 5 için geri sayım başladı

Samsung (Galaxy Note / Note II), LG (Optimus Vu / Vu II), Pantech (Vega R3) ve HTC'nin (J Butterfly) ardından Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Oppo, akıllı telefonlar ile tabletler arasında konumlandırdığı, melez yapıdaki cihazı Find 5'ı çok yakında satışa sunmaya hazırlanıyor. MyDrives sitesinden elimize ulaşan bilgilere göre Oppo Find 5, kasım ayından itibaren dünyanın en büyük pazarlarından Çin'e giriş yapacak ve 16 GB'lık modelin fiyatı yaklaşık 480$ olacak.
Oppo Find 5'ın, 6.9 mm'lik tasarımıyla pazardaki güçlü rakipleri arasından sıyrılması bekleniyor. Samsung, LG, Pantech ve HTC'nin güncel modelleriyle tek tek karşılaştırma yapmak gerekirse Galaxy Note II 9.4 mm, Optimus Vu II 9.4 mm, Vega R3 10 mm ve bugün duyurulan J Butterfly ise 9.1 mm kalınlığında tasarıma sahip.
5-inç boyutunda ve 1920 x 1080 piksel (Full HD) çözünürlüğünde (440 ppi) dokunmatik kapasitif ekranın eşlik ettiği Oppo 5, işlemci, grafik birimi ve RAM gibi kriterlerde de rakiplerinin gerisinde kalmıyor. 28 nm üretim süreci teknolojisiyle geliştirilen dört çekirdekli Qualcomm APQ8064 Snapdragon S4 Pro platformundan, Xbox 360'a yakın grafik kalitesi vaat eden Adreno 320 grafik biriminden ve 2 GB RAM'den güç alan akıllı cihazın mobil işletim sistemi ise Android 4.1 ''Jelly Bean''
Bünyesinde barındırdığı kamerasıyla 12 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebileceği ve 2500 mAh'lik bataryayı bünyesinde barındıracağı belirtilen Oppo Find 5'ın, Çin dışındaki pazarlara açılıp açılmayacağı ne yazık ki bilinmiyor.
Editörün notu: Oppo Find 5'ın fotoğrafları güncellendi.
5-inç Full HD ekranlı ve 4 çekirdekli işlemcili Oppo Find 5 için geri sayım başladı
5-inç Full HD ekranlı ve 4 çekirdekli işlemcili Oppo Find 5 için geri sayım başladı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4000 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim