Anlık Bildirim

ABD sınırlı sayıda vize başvurularını kabul edecek!

ABD ve Türkiye arasındaki vize başvurularının askıya alınması kararında sıcak bir gelişme yaşandı. Reuters'ın haberine göre ABD, sınırlı ölçüde vize başvurularını kabul etmeye başladı.
Ekim ayının ilk haftasında alınan karar ile ABD ve Türkiye arasındaki vize başvuruları her iki ülke tarafından askıya alınmıştı. Yaşanan vize krizini çözmek ve diplomatik ilişkileri görüşmek üzere Başbakan Binali Yıldırım 7 Kasım tarihinde ABD'ye gidecek. Yıldırım'ın ziyaretinden önce ilk yumuşama geldi.
Reuters, ABD Konsolosluğu'nun Türkiye'den gelen başvuruları sınırlı ölçüde kabul edeceğini bildirdi. Habere göre temsilcilikler ilk etapta randevu sayısı kısıtlı olmak üzere hizmet vermeye başladı.
ABD vize başvuru işlemlerini yürüten bazı acentalar, müşterilerine bilgi mesajı gönderdi. Bu mesajda ABD'nin sınırlı ölçüde vize başvurularını kabul edeceği ve ABD'ye seyahat etmek isteyenlerin yeniden randevu alabileceği bildirildi. Başvuruların kısıtlı olmasından dolayı bekleme süresinin uzun olacağı ancak bazı durumlarda acil randevu alınabileceği bilgisi paylaşıldı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4140 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, ABD ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim