Anlık Bildirim

ASUS Transformer Prime ABD'de 8 Aralık'ta piyasada olacak


Dünyanın ilk çekirdekli Tegra 3 işlemcili olarak lanse edilen ASUS Transformer Prime modelinin Aralık ayında piyasada olacağı bir süredir konuşuluyordu. Gelişmeler tahminlerin yanılmadığını gösteriyor.

NetbookNews sitesine konuşan ASUS Tayvan yönetimi Transformer Prime modelinin 1 Aralık'ta Tayvan'da satışa sunulacağını açıkladı. 1 hafta sonrası ise 8 Aralık günü ABD'li teknoloji severler 4 çekirdekli dünyanın ilk tabletine kavuşma şansı yakalayacak.

Avrupalı tüketiciler ise ne yazık ki o kadar şanslı değil. Transformer Prime Avrupa pazarına Ocak 2012'den sonra giriş yapacak. 

ASUS Eee Pad Transformer Prime 10.1 inç IPS+ 1280 x 800 dokunmatik ekran, 4 çekirdekli 1.3GHz hızında çalışan NVIDIA Tegra 3 işlemci, 1GB RAM, 32GB/64GB depolama kapasitesi, tam QWERTY klavye sunan dock ünitesi, WiFi, Bluetooth özellikleriyle sunulacak. 3G versiyonu ise sonraki aylarda piyasada olacak.

ABD ve Asya'da klavyesiz model satın alınabilirken Avrupalı tüketiciler ise sadece klavye docku dahil olarak modeli satın almak zorunda. Transformer Prime modelinin 32GB versiyonu 499$, 64GB versiyonu ise 599$ olarak belirlenmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim