Anlık Bildirim

ASUS harici ekran kartlı en ince ZenBook modelini duyurdu

Dünyanın önde gelen bilgisayar üreticilerinden ASUS, ZenBook ailesini iki yeni modelle güncelledi. Modellerin öne çıkan özelliği ise ailedeki harici grafik kartlı en ince bilgisayar olmaları.
Uzakdoğulu donanım üreticisi ASUS, ürün gamını iki yeni ZenBook üyesiyle güncelledi. UX430 ve UX530 adını taşıyan modellerin ikisinde de Nvidianın GeForce 940MX ve GeForce GTX 950MX çözümlerine yer verilmiş. Grafik birimlerinin her ikisi de 2 GB’lık GDDR5 tip bellekle gelirken her iki notebookta da Intel’in U sınıfı düşük güç tüketimli Core i3, i5 ve i7 Kaby Lake işlemcileri tercih edilmiş.

15.9 mm Kalınlık 

Her iki üründe de 16 GB’a kadar DDR4 tip 2133 Mhz frekansta görev yapan RAM ve 512 GB kapasiteye kadar SATA 3.0 arayüzünü kullanan SSD birimi seçeneği sunulurken, UX430 modelinde 14’’, UX530 modelinde ise 15.6’’ ebatında 1080p ekran tercih edilmiş. Cihazların dikkat çeken noktası olan kalınlıkları ise UX430’da 15.9 mm ve UX530’da ise 16.9 mm seviyesinde.

Ayrıca her iki modelde de birer adet combo jack, USB Type-A, USB Type-C, USB 2.0, SD kart okuyucusu ve gigabit ethernet portuna yer verilirken görüntü aktarımı içinse micro HDMI arayüzüne verilmiş. Bununla birlikte modellerde 50 Wh bataryaya yer veren ASUS, 9 saate varan pil ömrü vadediyor. Son olarak cihazların 2017’nin ikinci çeyreğinde satışa sunulması beklenirken fiyatlandırmaya dair bir bilgi henüz mevcut değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim