Anlık Bildirim

Acer, 10 inçlik Iconia A3 tablet modelini doğruladı

Acer, 10 inçlik Iconia A3 tablet modelini doğruladı

Hem Android hem Windows 8 işletim sisteminde tablet ürünlerini piyasaya sürmeye devam eden Acer, A1 ve B1 adlı iki ucuz modelle de rekabetin yoğun olduğu 7 inçlik pazarda mücadele ediyor.

Acer'ın bununla birlikte 10 inçlik yeni bir model daha hazırladığı gündeme gelmişti. Firmanın başkan yardımcısı Scott Lin, bu yıl 10 milyon tablet modeli satmayı planlarken, bunun 2 milyonu ise 10 inçlik henüz duyurulmamış Iconia A3 modelinden gelecek. Lin, 10 inçlik tablet modelinin varlığını teyit etse de henüz ne zaman piyasaya çıkacağına değinmiyor.

Acer, 7 inçlik Iconia B1 modeli ile 1.5 milyon adet satış yaparken, 7.9 inçlik Iconia A1 modeli ile de 5 milyon satış yapmayı umut ediyor. Firma Windows tarafındaki satışlarda 10 milyon hedefine ulaşmayı istiyor. Microsoft'un Windows 8.1 güncellemesi ile en düşük tablet ekranı boyutunu 7 inçe çekmesi beklenirken Acer'ın W3 adlı 8 inçlik bir modeli internete sızmıştı.

Analizlerin bu yıl için toplam 250 milyon civarında Android tablet satışı yapılacağını öngörmesi, tablet üreticilerinin de hedefini yükseltmesine neden oluyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim