Anlık Bildirim

Acer'dan 11.6 inçlik iki yeni Windows dizüstü modeli

Acer'dan 11.6 inçlik iki yeni Windows dizüstü modeli

ABD'de düzenlenen Acer Connected etkinliğinde 7 ve 10 inçlik tablet modellerini tanıtan Acer, bu kez 11.6 inçlik Windows dizüstü modelleri ile karşımızda. Donanım olarak aynı özellikleri paylaşan dizüstü modellerinden Aspire V11 dokunmatik bir ekrana sahipken, Aspire E11 ise standart bir ekran ile geliyor. 

Modellerde 1366x768 piksel ekran çözünürlüğü yer alırken, gerekli güç Intel Celeron ve 4 çekirdekli Pentium işlemcilerden sağlanıyor. Fansız bir tasarıma sahip olan modeller ısıyı belirli bir seviyede tutmayı başarıyor ve aynı zamanda sessiz bir çalışma imkanı sağlıyor. 8GB'a kadar RAM ve 1TB'a kadar depolama seçenekleri sunan yeni Aspire serisi Windows 8.1 işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Tam boy klavye ile kullanım kolaylığı sunmayı hedefleyen serinin touchpad bileşeni Windows 8.1 ile sunulan sürükleme hareketlerini de destekliyor. 10/100/1000 Gigabit LAN, USB 3.0, HDMI, SD kart yuvası gibi bağlantı ve genişleme özelliklerine sahip olan seri Acer Cloud bulut altyapısına da entegrasyon sağlıyor.

Acer yeni seride FlowCurve adını verdiği ve arka kısma hafif bir eğim kazandırdığı yeni kasa tasarımını kullanıyor ve bu yeni tasarımla farklılaşmayı hedefliyor. Acer Aspire E 11 modeli Mayıs ayında Avrupa, Afrika ve Asya ülkelerinde 300 Avro başlangıç fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Acer Aspire V 11 ise 350 Avro başlangıç fiyatına sahip olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim