Anlık Bildirim

Apple Music Beats 1 kanalı yeniden oynatma özelliğini başlattı

Apple Music hizmetinin en önemli silahlarından birisi olan Beats 1 canlı müzik kanalı, programların istendiği zaman yeniden izlenememesi konusunda eleştiriler alıyordu. Programları 12 saat sonra tekrar yayınlayarak ihtiyaca cevap veren Beats 1 kanalında biraz gizli bir yeniden oynatma özelliği olduğu ortaya çıktı.

Son güncellemeden sonra ortaya çıkan özelliğe uygulama içerisinde Beats 1 logosuna tıklayarak erişiliyor. Daha sonra açılan listede bir DJ üzerine tıklayarak Bağlan sayfasına geçiş yapılıyor ve buradan programlar yeniden dinlenebiliyor. 

Ayrıca arama sekmesinde bireysel bir DJ adı girerek veya DJ adı Replay şeklinde arama yaparak ilgili Bağlan sayfasına ulaşmak mümkün. Burada Beats 1: Replay seçeneği önceki programı tam olarak dinlemenizi sağlıyor. 

Yeniden oynatma seçeneğinde canlı yayındaki gibi programda çalan müzikleri oynatma listelerine ekleme özelliği yok ancak programdaki ayrıntıları dinlemek isteyen kullanıcılar için ideal. Beats 1 son olarak MTV video müzik ödülleri 2015 adaylarını dünyada ilk olarak duyurarak ses getirmişti.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim