Anlık Bildirim

Apple, TestFlight'ın geliştiricisi Burstly'i satın aldı

Apple, TestFlight'ın geliştiricisi Burstly'i satın aldı Tam Boyutta Gör

Apple, küçük ve orta ölçekli firmaları satın alma adetini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl 16 firmayı satın alan Apple, 2014'deki satın alım perdesini Burstly isimli firmayla açtı.

Apple Re/Code'a yaptığı açıklama "Apple, zaman zaman küçük ölçekli teknoloji firmalarını satın almakta. Ancak bunlar ya da gelecek planlarımız hakkında konuşmayı tercih etmiyoruz" açıklamasıyla Burstly'i satın aldıklarını doğrularken; satın alımın detaylarıyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Apple'ın Burslty'yi ne gibi amaçlarla kullanacağı şimdilik bilinmezken; özellikle TestFlight yazılımının iOS 8 SDK'ine, geliştiricilerin test çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla entegre edilmesi olası gözüküyor.

SkyRocket isimli uygulama içi reklam yönetim platformu ile mobil uygulama test platformu TestFlight'ın geliştiricisi olan Burstly, Apple tarafından satın alındıktan sonra Android platformuna yönelik verdiği desteği sonlandırdığını; ancak mevcut kullanıcıların Android ile ilgili çalışmalarına geriye dönük destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim