Anlık Bildirim

Apple'ın hedefi ayda 6 milyon adet 2.nesil iPad üretimi olabilir

Apple, önümüzdeki 1-2 ay içersinde tanıtılması muhtemel olan 2.Nesil iPad ile, 1.Nesil iPad'le elde ettiği başarısının üstüne çıkmayı amaçlıyor. Digitimes'da yayınlanan son haberde Apple'ın, pazarın büyümesiyle doğru orantılı olarak artan talepleri karşılayabilmek için iki yeni bileşen firmasıyla daha anlaşma yaptığı iddia ediliyor.

Digitimes'ın haberine göre Apple, 2.Nesil iPad için dokunmatik panel tedarikçileri arasında yer alan Wintek, Sintek Photronics ve TPK Touch Solutions firmalarının yanı sıra panel üretimini talepleri karşılayabilecek seviyeye yükseltebilmek için Chimei Innolux ve Cando ile anlaşmaya vardı.

Haberde ayrıca, son aylarda 1.Nesil iPad'in üretim hacmini 4 milyona yükselttiği bilinen Apple'ın 2.Nesil iPad'de ise bu miktarı %50 arttırarak ayda en fazla 6 milyonluk üretim yapmayı amaçladığı iddia edildi.

Tıpkı yıllar önce video oynatan iPod'un olmayacağını ve iPod'larda sadece müziğe odaklanacaklarını söyleyen Steve Jobs'un 7 inçlik tabletlerle ilgili de benzer şeyler söylemesine rağmen Apple'ın 7 inçlik iPad'i önümüzdeki dönemde duyuracağı yönündeki iddialarla ilgili olarak da Tayvan'lı üreticiler "konuyla ilgili birşey duymadıklarını" belirtiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13548 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim