Anlık Bildirim

Asus, dünyanın en ince tabletini üretme peşinde

Asus, dünyanın en ince tabletini üretme peşinde


Akıllı telefonlardaki incelik yarışı 6.2mm kalınlıktaki Huawei Ascend P6 modeli ile yeni bir derinlik kazanırken, tablet pazarında ise 6.9mm ile Xperia Tablet Z modeli ipi göğüslüyor. Google işbirliği ile yeni Nexus 7 modelini piyasaya sürmeye hazırlanan Asus ise yeni bir rekor peşinde.

Firmaya yakın kaynakların verdiği bilgilere göre Asus, 6mm kalınlık ile sadece tablet pazarında değil akıllı telefon pazarı da dahil olmak üzere mobil cihaz pazarında yeni bir rekor kırmak istiyor. 

Yeni modelin Android işletim sistemi mi yoksa Windows işletim sistemi mi taşıyacağı bilinmiyor. Tahminler Asus'un başarılı olduğu Android tarafında bu tablet modelini duyuracak olması. 6mm kalınlıktaki bu model ile Asus'un Transformer serisini sonlandırıp yeni bir seriye başlaması da bekleniyor. 

Bu denli ince bir tablet modeline nasıl bir donanım sığdırılacağı da merak konusu. Nispeten daha küçük bir bataryaya sahip olacak tabletin kısa sürede ısınmaya başlaması bir sorun oluşturabilir. Asus'un bu engelleri nasıl aşabildiğini önümüzdeki dönemde göreceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
930 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, asus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim