Anlık Bildirim

Asus'un ultra ince Chromebook'u ortaya çıktı

Asus, 11.6 inç ekranlı yeni bir Chromebook çıkarmaya hazırlanıyor. Chromebook C223 olarak gelmesi beklenen dizüstü bilgisayar Norveçli bir elektronik zincirinin sitesinde listelendi.
Asus'un piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni Chromebook modeli Norveçli elektronik zinciri Power'ın internet sitesinde ortaya çıktı. Ultra ince bir dizüstü bilgisayar olan Chromebook C223, kompakt boyutuyla taşınabilirliği bir üst seviyeye taşıyor. Plastik malzemeden üretilmiş gibi görünse de bu konuda somut bir bilginin olmadığını belirtelim.
Acer Chromebook C223, 1366 x 768 piksel çözünürlükte 11.6 inç dokunmatik olmayan bir ekrana sahip. Cihaz gücünü 1.1 GHz çift çekirdekli Intel Celeron N3350 işlemci ve 4 GB RAM'den alıyor. Ayrıca saat hızını 2.4 GHz'e çıkarmak için kullanılabilecek bir TurboBoost modu var. Bunların yanında microSD kart desteği ile genişletilebilir 32 GB dahili depolama alanı sunuyor.

Acer Chromebook C223'ün fiyatı da belli oldu

Dizüstü bilgisayarın bağlantı seçenekleri arasında USB Type-C portu, microSD kart okuyucu, USB 2.0 portu ve 3.5 mm kulaklık girişi mevcut. Ayrıca fotoğraf çekmek ve görüntülü aramalarda kullanılabilecek bir ön kamerası var. Yeni Chromebook kutudan Google Play Store destekli Chrome OS işletim sistemiyle çıkacak.
Asus'un Chromebook C223'ü Avrupa pazarına daha geç getireceği söyleniyor. Dizüstü bilgisayarın fiyat etiketi ise 370 dolar (320 euro) olarak belirlenmiş durumda. Ancak özelliklerine bakıldığında fiyatın oldukça yüksek göründüğünü söylemek gerekir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim