Anlık Bildirim

BOXX elektrikli bisiklet köşeli yapısıyla dikkat çekiyor


Her geçen gün hayatımıza daha fazla giren elektrikli araçlar standart tasarımlarının yanında dikkat çeken tasarımlarıyla da ön plana çıkıyor. Bir süre önce piyasaya çıkan YikeBike elektrikli motorsikletin ardından bu kez de BOXX görücüye çıktı.

BOXX Corporation tarafından üretilen elektrikli bisiklet BOXX yaklaşık 90cm uzunluğunda ve 60kg ağırlığında alüminyum gövdeye sahip. Tasarımı birkaç on yıl öncesine aitmiş havası uyandırıyor. Saatte 50km hız yapabilirken 150kg'a kadar da ağırlık taşıyabiliyor. BOXX Corp. firmasının patentli teknolojisi CORE güç sistemi ile tek şarjla 60km gidebilirken CORE 2 güç sistemi ile tek şarjla 120km gidebiliyor. Dilerseniz yedek bir CORE sistemi satın alarak mesafenizi uzatabiliyorsunuz.

Oldukça kompakt bir yapıya sahip BOXX için firma, ileri teknoloji ürünü güvenlik sistemlerine de yer veriyor. Yol tutuş kontrolü, 2 tekerden çekiş, ABS, modüler kontrol sistemi, opsiyonel ısıtmalı koltuk, çift LED far, iki küçük bagaj, direksiyonun altında kontrol ekranı özellikleri BOXX üzerinde mevcut. Kontrol ekranından gidilen mesafe ve batarya durum bilgileri izlenebiliyor.

10 farklı renkte olan BOXX 3995$ karşılığında temin edilebiliyor. CORE 2 güç sistemi 599$, ısıtmalı koltuk 149$ ve 1 saatlik şarj modülü 349$ ekstra karşılığında temin edilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4617 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Alternatif Enerji
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim