Anlık Bildirim

Captain America: Civil War için ilk fragman yayında

Marvel hayranlarının merakla beklediği Captain America serisinin üçüncü filmi Captain America: Civil War için ilk fragman sürpriz bir şekilde YouTube üzerinden yayınlandı.

Marvel kahramanlarının birbirine girmesi olarak tanımlayabileceğimiz Civil War, Captain America'nin başını çektiği grup ile Iron Man'in başını çektiği grubun mücadelesini anlatıyor. 

Orijinal hikayede bir süper kahraman grubunun tv şovu esnasında bir okulu havaya uçurması nedeniyle hükümetin süper kahramanlara yönelik tedbirler alması anlatılıyor. Hükümet artık süper kahramanları maaşlı memur gibi çalıştırmak ve her eyalete bir süper kahraman atamak istemektedir. Captain America bu tasarıya karşı çıkar ve yer altına inerek Secret Avengers ekibini kurar.

Filmed Captain America'nın önceki filmde düşmanı olan Winter Soldier yani Bucky Barns ile bir araya geldiğini görüyoruz. Falcon ve Kara Dul da bu savaşta Captain America'nın yanında yer alıyor. Hükümet tarafında ise Iron Man ile birlikte Marvel sinema evreninde ilk kez karşımıza çıkan Black Phanter bulunuyor. Black Phanter ayrı bir film olarak da karşımıza gelecek. 

Aksiyon sahneleri ile etkileyen fragmanda Bucky ve Captain America'nın Iron Man'i araya alması epey konuşulacak gibi görünüyor. Film 6 Mayıs 2016 tarihinde ülkemizde de vizyona girecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3744 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
marvel, captain america: civil war ve Internet
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim