Anlık Bildirim

Çinli Chuwi iddialı bilgisayar modelleri ile CES 2018 fuarında

Uygun fiyatlı dizüstü ve tablet modelleri ile Çin’in önemli isimleri arasında yer alan Chuwi, CES 2018 fuarında birbirinden iddialı tablet ve bilgisayar modellerini görücüye çıkardı.

Çin’den uygun fiyatlı tablet getirme dendiğinde akla ilk gelen isimlerden Chuwi, bir sürpriz yaptı ve Las Vegas’taki CES 2018 fuarında karşımıza çıktı. Firmanın ürünleri bu kez oldukça iddialı.

Şimdiye kadar en iyisi

Aslında model kelimesinde ziyade prototip kelimesini kullansak daha doğru olur zira Chuwi henüz satışa hazır hale getirmemiş. Ürünler üzerinde son rötuşlar devam ediyor.

Firmanın en iddialı modeli GBox Pro desek yanılmış olmayız. Mini PC modeli içerisinde Intel Core i5-8305G işlemcisi barındırıyor. Yani 1280 Stream işlemcili Vega M GL mobil grafik birimi. 2.7 TFLOPS işlem gücü ile Chuwi GBox Pro piyasadaki en iddialı oyuncu mini PC modellerinden birisi haline gelecek. Ayrıca ev sineması isteyenler için bir uzaktan kumanda da kutuya dahil edilecek.

 

Çinli Chuwi iddialı bilgisayar modelleri ile CES 2018 fuarında

Diğer bir ürün ise SurBook Pro. Kendi çapında Surface tablet serisine rakip olmaya çalışan SurBook Pro, Intel’in 6W-10W arasında enerji tüketen Celeron ve Pentium işlemcilerinin oluşturduğu Gemini Lake serisini kullanacak.

12 inçlik 3:2 görüntü oranına sahip ekranında 2160x1440 piksel çözünürlük sunan Chuwi SurBook Pro, 4GB RAM ve arttırılabilir 64GB depolama kapasitesi ile gelecek.

 

Çinli Chuwi iddialı bilgisayar modelleri ile CES 2018 fuarında

Chuwi Hi9 Air ise Android tablet. 10.8 inçlik ekranında 1920X1280 piksel çözünürlük sunan modele 2 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşan Mediatek 8176 yonga seti gücünü veriyor. Android 8.0 ile kutudan çıkan modelde 8MP çözünürlüğünde arka kamera ve 5MP çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. Eğer uygun bir fiyatla gelirse alınası bir tablet olabilir. Ürünlerin ne zaman piyasaya çıkacağı şimdilik belli değil. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim