
Shadow Blade'in(Android/iOS) yaratıcısı Dead Mage Studio, mobil cihazlar için Epic of Kings adlı yeni bir oyun geliştiriyor.
Aksiyon unsurlarıyla bezeli bir macera oyunu olan Epic of Kings, üçüncü boyut derinliğine sahip fantastik bir dünyada geçiyor. Karanlık mekanlarda dev yaratıklarla karşılaşacağımız oyun, Unreal Engine grafik motoruyla geliştirilen kaliteli grafikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Videoda sergilenen görseller Nvidia Shield tabletten alınmış olsa da, üst düzey cihazlarda da benzer bir görsellikle karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.
Kaliteli bir oyunla karşımıza çıkmasını beklediğimiz Dead Mage, yeni projesi için henüz kesin bir çıkış tarihi vermiş değil. Ancak, Android ve iOS platformlarında boy gösterecek olan oyunun 2015'in ilk çeyreğinde yayımlanması planlanıyor.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.