Anlık Bildirim

Dell XPS 13 yeni işlemci ve soğutma sistemi ile geliyor

Coffee Lake işlemciler ve yeni bir soğutma sistemi ile dizüstü pazarının beğenilen modeli Dell XPS 13 artık çok daha güçlü. Ayrıca daha da ince hale getirilmiş.

Dizüstü pazarındaki en beğenilen modellerden birisi olan Dell XPS 13 güncellendi. Yeni versiyonda daha ince bir kasa, Coffee Lake işlemciler ve yeni bir soğutma sistemi yer alıyor.

Dell XPS 13 fiyatı ve özellikleri

13.3 inçlik IPS dokunmatik ekranında Full HD veya 4K çözünürlük sunan yeni model sadece 4mm kalınlığındaki çerçeveler ile hem kompakt bir gövdeye hem de hoş bir görünüme sahip. Ayrıca daha ince bir gövde bizi bekliyor. Ekran Gorilla Glass 4 ile de çizilmelere karşı dayanıklı hale getirilmiş.

İşlemci tarafında Coffee Lake tabanlı Intel Core i5-8250U veya Core i7-8550U işlemcisine yer veriliyor. 4 çekirdek ve 8 izlek birimine sahip işlemcilere Intel UHD 620 grafik birimi eşlik ediyor.

Önceki nesilde yer alan bir fan ve bir ısı borusu bu modelde iki fan ve iki ısı borusu olarak geliştirilmiş. Böylece daha iyi bir soğutma performansı elde edilmiş. Ayrıca dizüstü segmentinde ilk kez Gore Thermal Insulation teknolojisi kullanılmış. Bu teknolojide ince ve esnek bir termal taban ile ısı borularının belirli bölümlerindeki sıcaklıkları dağıtılıyor. Böylece soğutmaya ekstra katkı yapılıyor.

 

Dell XPS 13 yeni işlemci ve soğutma sistemi ile geliyor Tam Boyutta Gör

Bellek tarafında çift kanal LPDDR3 konfigürasyonuna devam eden model 4GB ve 8GB bellekleri 1866MHz seviyesinde, 16GB bellekleri ise 2133MHz seviyesinde çalıştırıyor. Depolama tarafında ise 128GB M.2 SATA SSD, 256GB, 512GB ve 1TB M.2 PCIe SSD seçenekleri mevcut. Ayrıca microSD kart yuvası da bulunuyor.

Intel Wireless AC 8265 veya Killer Wireless AC 1435 WiFi seçenekleri olan model arka aydınlatmalı bir klavye sunuyor. İnceliğinden dolayı sadece 3 adet USB Tip-C kullanılmış ve iki tanesi Thunderbolt 3 destekliyor. Yine portlarda DisplayPort desteği mevcut.

Yeni Dell XPS 13 modelinde Windows 10 versiyonu 1000$ başlangıç etiketine sahip. Ubuntu tabanlı geliştirici versiyonu ise 950$ seviyesinden başlıyor. 

  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim