Anlık Bildirim

DigiTimes : Akıllı telefon üreticileri iPhone'a olan talebi görmek için 2012 ikinci çeyreği bekliyor

2011 4. çeyrekte sattığı 37 milyon iPhone ile aynı dönemde yüzde 23.9 pay elde ederek dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi konumuna yükselen Apple'ın başarısı rakiplerini farklı bir strateji izlemeye sevketti.

DigiTimes tarafından Tayvanlı bileşen üreticilerine dayanarak verilen bilgide 2011 yılını rekor satışla kapatan Apple'ın, 2012 ilk çeyrekte de yüksek bir satış grafiği elde etmesi bekleniyor. Bu bakımdan Samsung, HTC ve LG gibi Android devleri bekle ve gör politikası izleme kararı aldı.

Android üreticileri iPhone 4S ile doğrudan rekabete girmemek için 2012 ikinci çeyrekte yeni akıllı telefon modellerini piyasaya sürecek.

Önceki modellerin satış grafiklerine göre iPhone 4S 2012 ilk çeyrekte beklenen satış rekorunu kıracak. Ardından ise grafikte düşüş başlayacak. Android devlerinin de piyasaya girme tarihi düşüşün başladığı döneme denk gelecek.

Bu strateji için Şubat sonunda yapılacak Mobil Dünya Kongresi MWC 2012 biçilmiş kaftan. Samsung, HTC, Nokia ve LG gibi firmalar fuarda tanıttıkları yeni ürünlerini 2012 ikinci çeyrekte piyasaya sürmeye başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4843 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 4s ve
2 etiket daha smartphone digitimes
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim