Anlık Bildirim

ELSA, GeForce GTX 680 modelini tanıttı

Japonya merkezli donanım üreticisi ELSA, 22 Mart'ta lanse edilen GeForce GTX 680 için kendi modelini duyurdu. Çalışmalarına ağırlıklı olarak Quadro serisi ekran kartları üzerinde devam eden ancak GeForce serisi ile bölgesel bazda son kullanıcı çözümlerine de devam eden ELSA'nın yeni kartı, tasarım ve teknik özellik anlamında referans modelin dışına çıkmıyor.
Nvidia'nın 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği, Kepler mimarisini temel alan GK104 grafik yongasının güç verdiği DirectX 11.1 destekli ekran kartı, 1006MHz GPU (GPU Boost ile 1056MHz) ve 6000MHz bellek saat hızlarında çalışıyor. 256-bit bellek veri yolu desteği, 2GB GDDR5 bellek kapasitesi ve 1536 paralel işlem birimiyle gelen ekran kartının sunduğu bellek bant genişliği ise 192 GB/saniye. Yeni Kepler mimarisinin tüm özelliklerini üzerinde barındıran ekran kartı, sahip olduğu görüntü konnektörleri itibariyle tek kart üzerinden 3DVision Surround teknolojisini destekliyor ve kullanıcılar bu sayede üçlü monitör kurulumları yapabiliyorlar. 
Resmi lansmandan iki hafta sonra duyurusu yapılan ELSA GeForce GTX 680, Japonya pazarında yaklaşık 790 dolar etiket fiyatıyla satılıyor ki bu diğer markaların Avrupa ve Amerika pazarındaki çözümleriyle kıyaslandığında hatırı sayılır ölçüde pahalı kaldığını gösteriyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim