Anlık Bildirim

EMC, NetWorker Bütünleşik Yedekleme ve Kurtarma Yazılımı'nın yeni sürümünü pazara sundu


Bulut bilişim altyapısı sektöründe faaliyet gösteren EMC, NetWorker Bütünleşik Yedekleme ve Kurtarma Yazılımı'nın yeni sürümü olan NetWorker 8.0'ı pazara sundu.

İşletmeler, bilişim altyapılarını bulut bilişim modellerine geçmek ve BT'yi hizmet olarak sunmak için dönüştürmek için, yedekleme dönüşümü en önemli temel unsurlardan biri olarak öne çıkıyor. NetWorker bu dönüşüme yönelik BT girişimlerinin gerektirdiği unsurları yerine getirmek için bir dizi yeni özellik ile donatıldı. 
NetWorker'ın yeni ve gelişmiş özellikleri arasında öne çıkanlar: 

•    Sunucunun işlem süresini azaltan ve 3 kat daha fazla ölçeklenebilirlik sunan, bu şekilde de Bunlar; kullanıcıların mevcut kaynakları ile daha fazlasını yapabilmelerini sağlayan yenilikçi  mimari.
•    İstemcilerinin verileri doğrudan uygulama istemcisinden diske yedeklemelerine olanak tanıyan ve performansı %50'ye kadar artıran “Client Direct” özelliği.
•    Data Domain'in sistem performansını artırırken yedeklemeyle ilgili tüm iş yüklerine fayda sağlayan NetWorker istemcisi ile DD Boost entegrasyonu.
•    SQL Sunucusu için tasarlanmış yeni özelliklerle geliştirilmiş Microsoft veri koruma özelliği, SQL Sunucusu 2012 desteği, Exchange, SharePoint ve Hyper-V için Granular Level Recovery kurtarma özelliği. 
•    Verilerin, cihazların ve kullanıcıların paylaşımlı yedekleme ortamlarında mantıklı biçimde bölgelere ayrılmasını sağlayan çok kullanıcı yönetimi. 

EMC Yedekleme ve Kurtarma Sistemleri Bölümü'nden Sorumlu Pazarlama Başkan Yardımcısı Shane Jackson konuyla ilgili olarak, "NetWorker 8.0'ın pazara sunulması ile EMC, yedekleme yazılımı ile yedekleme cihazları arasındaki kapsamlı ve etkin entegrasyonun yedekleme ve kurtarmanın geleceğini temsil ettiğine dair vizyonunu açıkça destekliyor. Bu yeni NetWorker sürümü, rakip ürünleri; entegrasyon, performans, ölçeklenebilirlik ve BT'yi dönüştürmeye yönelik girişimlere destek olabilmesi açısından çok geride bırakıyor" dedi. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim