Anlık Bildirim

Entegre kontrolcülü W 3D akıllı telefon satışa çıkıyor

Çinli Shuzou Snail Games tarafından yıl başındaki CES 2015 fuarında tanıtılan ve ilgi çeken ürünler arasında yerini alan W 3D oyuncu akıllı telefonu, uzun bir aradan sonra ön siparişe başlıyor. 

W 3D adlı model dokunmatik ekranın yanında iki analog çubuk, 4 buton ve bir D-Pad'den oluşan bir kontrolcüye sahip olması ile dikkat çekiyor. Yani gündelik yaşamdan ziyade oyuna önem veren kullanıcılara hitap ediyor zira telefonu analog tuşları ile kullanmak zorundasınız. 

5.5 inçlik Full HD ekrana sahip olan modele 2.2GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli MT6595 yongaseti gücünü veriyor. Cortex-A7 ve Cortex-A17 çekirdeklerine sahip olan yongaseti beraberinde Power VR6 serisi bir grafik birimi ile geliyor 

Modelde Android 4.4 işletim sistemi, 2GB RAM, çift hoparlör, 4200mAh gücünde batarya, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, iki microUSB girişi ve 16GB artırılabilir kapasite şeklinde diğer özellikler yer alıyor. 

Modelin yenilikçi tarafı ise 3 boyut destekli Liquid Crystal panele ve kızılötesi tabanlı göz takip kamerasına sahip olması. W 3D modeli kızılötesi kamerası ile kullanıcının göz hareketlerini takip ediyor ve panel 3 boyut efektlerini kullanıcının bakış açısına göre ayarlıyor. Cihazda derinlik algısı için herhangi bir ayar tuşu yer almıyor. Ancak geliştiricilerin oyunlarına bu ayarları entegre etmeleri gerekiyor. 

Firma hali hazırda PC için de oyun geliştiriyor ve TaiChi Panda oyunu modele ilk port edilecek oyunlar arasında yer alıyor. Model 400$ fiyat etiketiyle Amazon üzerinden ön siparişe başladı. Ancak modelin sevkiyatı 29 Eylül'de başlayacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim