Anlık Bildirim

Fossil'den iki yeni Android Wear saat

Giyilebilir cihaz pazarında önemli bir pay sahibi olmak isteyen Fossil, bu yıl çok sayıda ürünü piyasaya sürmeyi planlıyor. Dün itibariyle 3 yeni giyilebilir cihaz, firmanın kataloğuna eklendi.
Geçen yıl Q serisi ile akıllı saat pazarına adımını atan lüks saat üreticisi Fossil, giderek vites artırıyor. Toplamda 5 giyilebilir cihazı olan Fossil, Q serisine iki yeni Android Wear akıllı saat ve bir de fitness saati daha ekliyor.

Fossil Q Wander ve Fossil Q Marshal


Fossil Q serisinde hali hazırda Android Wear işletim sistemli Founder ile analog kadranlı Q54 Pilot ve Grant modelleri yer alıyordu. Ayrıca Reveler ve Dreamer adında da iki fitness bilekliği mevcut. Seriye eklenen yeni modeller ise, Fossil Q Wander ve Fossil Q Marshal adlarını alacak.

Fossil Q Wander ürünü 44mm boyut sahip ve biraz daha bayanlara hitap eder tarzda tasarlanmış. Fossil Q Marshal ise erkeklere yönelik ve 46mm boyuta sahip. Ürünlerde değiştirilebilir deri kayış seçenekleri yer alıyor. Kasayı biraz daha incelttiğini belirten Fossil, 275$ fiyat etiketi belirlemiş.


Akıllı saatler haricinde bir de fitness saati duyuruldu. Fossil Q Motion adındaki saat, analog bir kadrana sahip ve LED lambalar üzerinden kullanıcıya bildirimler yolluyor. Ayrıca temel manada fitness değerlerini de takip edebiliyor. Canlı renklere sahip olan Q Motion, yaz aylarında 95$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Fossil'in amacı, bu yıl 100 civarında giyilebilir cihaz sayısına ulaşmak. Bu rakam Burberry, Armani, Adidas gibi alt markaları da kapsıyor. İlerleyen aylarda marka grubunun yeni giyilebilir cihazları piyasada olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim