Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch Active 2’nin yeni görselleri ortaya çıktı

Yarın tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Watch Active 2 modelinin yeni görselleri ortaya çıktı. Yüksek çözünürlüklü bu görsellerde farklı kayışlar da görülebiliyor.
Galaxy Watch Active 2 yeni görseller Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy Watch Active 2 modeli uzun süredir gündemde. Hatta akıllı saatle ilgili birçok görsel sızıntısı yapıldı. Bugün ise yüksek çözünürlüklü yeni görseller ortaya çıktı. Cihazın saat arayüzleri ve farklı kayışları görülebiliyor.

Yarın tanıtılacak

Görsellerden de fark edebileceğiniz üzere Samsung Galaxy Watch Active 2, önceki modele tasarım anlamında bir hayli benzer. Sadece tuş yapısında ve arka tarafta değişimler fark ediliyor. Elimizdeki görsellerde ise 40 mm ve 44 mm şeklinde iki farklı model görüldü. Haberimizin başındaki deri kayışlı görseller 40 mm olan modele ait. Alt tarafta bulunan silikon kayışlı görseller ise 44 mm modeli gözler önüne seriyor.

Galaxy Watch Active 2 yeni görseller Tam Boyutta Gör

Daha öncesinde Samsung Galaxy Watch Active 2’nin Galaxy Note 10 ile birlikte tanıtılacağı tahmin ediliyordu. Ancak Samsung yayınladığı bir video ile Galaxy Watch Active 2’nin 5 Ağustos tarihinde tanıtılacağını açıklamıştı. Yani cihaz hakkında tüm detaylar yarın resmi olarak ortaya çıkacak. Oldukça olumlu tepkiler toplayan ilk Galaxy Watch Active, kullanıcıların ilgisini yeni modele de çekebilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4321 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı saat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim