Anlık Bildirim

Gamevil konsol kalitesindeki Afterpulse aksiyon oyununu indirmeye sundu

Konsol kalitesi kavramı mobil platformlarda sıkça kullanılıyor ancak halen içi doldurulabilmiş değil. Afterpulse bu tabuyu yıkmayı planlıyor.

Darkness Reborn oyununun arkasındaki Gamevil, konsol kalitesinde grafiklere ev sahipliği yaptığını iddia ettiği yeni çevrimiçi aksiyon oyunu Afterpulse'yi iOS kullanıcılarının beğenisine sundu.

Afterpulse Metal ve tam 64-bit desteği sunmasıyla öne çıkıyor. Geliştiriciler gerçekçi aydınlatma, gölgeler, duman ve çapraz ateş efektleri sunduklarını belirtirken, karakterlerin hareketleri de gerçek dünyadakilere benzer şekilde tasarlanmış.

Afterpulse dünyada barışı sağlamak adına mücadele eden elit bir asker grubunun hikayesine odaklanıyor. Tüfek, roket, pompalı gibi silahlar taşıyan karakterler mevcut ve bunlardan birisini seçerek oyuna başlıyorsunuz. 

CS konseptinden hatırlayacağınız üzere oyuncular gelişmiş bir eşleme sistemi ile bir araya geliyor ve ister savaş alanlarına dalıyor isterse de 8 kişilik ölüm oyunlarına katılıyor. Oyunun kontrolleri ekran üzerinden yapılıyor ve oldukça anlaşılır şekilde planlanmış. Grafikler açısından başarılı olan oyun ücretsiz ve 29 Ekim tarihine kadar giriş yapanlara 250 altın ile gelişmiş bir koruma kalkanı veriliyor. 



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim