Anlık Bildirim
 
Tayvanlı donanım üreticisi Gigabyte öncelikli olarak anakartlarıyla aklımızda yer edinmiş olsa da son dönemde başarılı fareleriyle de adını duyurmayı başardı. Diğer taraftan SSD, RAM, klavye ve diğer oyuncu ekipmanları sunan firma en son CES 2019’da tanıttığı agresif tasarımlı monitörüyle bu pazara da adım atmıştı.


Teknik detaylar 

Gelen bilgilere göre firma monitörlerini ülkemizdeki oyuncu kitlesiyle de buluşturmak istiyor. Dilerseniz CES 2019 fuarında gördüğümüz monitörün detaylarını inceleyelim. Aorus AD27QD, 27’’ 144 Hz IPS QHD panel üzerinde yükselen bir monitör olarak karşımıza çıkıyor.
Gigabyte monitör pazarına giriyor: Yakında ülkemizde! Tam Boyutta Gör

8 bit panel 10 bit ölçekleyicisi sayesinde 10 bit renk derinliğinden esintiler sunabilirken dahili gürültü gidericisiyle daha temiz bir görüntü verebiliyor. 178°/178° görüş açısına sahip panel renk doğruluğu açısından DCI-P3 renk paletinin %95’ini üretebiliyor.
Ekstra özelliklerine baktığımızda AMD’nin Freesync desteğine de sahip monitör ayrıca LFC ile birlikte daha geniş bir eşitleme aralığı sağlıyor. ANC bağlantısı da bulunan monitör, oyuncuların takım arkadaşlarıyla daha iyi iletişim kurmasına imkan tanıyor.

Tasarım 

Tasarım olarak genel olarak oyuncu monitörlerinde dikkat çekici tasarımlar görmeye alışığız. Gigabyte Aorus AD27QD’de bunu bir üst seviyeye çıkarmış diyebiliriz. Monitörü arkasından Half Life 2’deki karakterlere benzeten dahi var. Arkada tarafta 4 RGB şerit konumlandıran Gigabyte agresif tasarım anlayışını monitörün standında da devam ettirmiş.

Ekstra özellikler 

Gigabyte monitör pazarına giriyor: Yakında ülkemizde!
 
İşlemci sıcaklığı, fan hızı, çalışma frekansı, farenizin DPI ayarı, GPU kullanımı gibi detayları takip edebileceğiniz bilgi ekranı da sunan Aorus AD27QD ayrıca ekranın ortasında ‘’Gaming Aid’’ adını verdiği ekstra bir nişangah da konumlandırabiliyor. Son olarak modelin fiyatı 599$ olarak belirlenmiş. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7453 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd freesync, amd lfc ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim