Anlık Bildirim

Google Asistan destekli kulaklıklara gerçek zamanlı çeviri geliyor

Arama devi Google'ın onlarca dili birbirine çeviren hizmeti Google Translate, yapılan yeni duyuruya göre Google Asistan destekli kulaklıklar için gerçek zamanlı çeviri yapacak.
Google Translate, doğal dil ve içeriği makine öğrenimi ile birleştiren ve bu sayede de çevirileri son derece iyi yapan, Google'ın popüler servislerinden biri diyebiliriz. Şirket bu hizmetin gerçek zamanlı çeviri yeteneklerini kendi kulaklık ürünü olan Google Pixel Buds'da kullanıyordu ancak artık Google Asistan destekli tüm kulaklıklarda bu özelliğin destekleneceği açıklandı.

Sessiz sedasız duyurdu

Droid Life'ın haberine göre şirket Pixel Buds destek sayfasına, Google Çeviri'nin gerçek zamanlı çeviri özelliğinin artık Google Asistan destekli tüm Android cihazlarla kullanılabileceği ibaresini ekleyerek güncelledi.
Bunun doğru olup olmadığını test eden Droid Life editörleri, Google Asistan destekli kulaklık ve Android cihazlarda yaptıkları testlerin başarılı olduğunu belirtiyorlar. Google'ın bu durumu neden sessiz sedasız bir şekilde kullanıcılarına duyurduğu ise şimdilik muamma.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim