Anlık Bildirim

HP, güvenlik firması Bromium’u satın aldı

HP'nin ürün gamutu ve endüstriyel platformlarındaki güvenlik çözümlerinde kendisine yer bulmuş olan Bromium firması, HP tarafından yapılan açıklamaya göre satın alındı.

HP’nin Sure Click güvenlik sistemlerinin altında yatan teknolojinin sağlayıcısı Bromium firması, HP tarafından bugün yapılan açıklamaya göre satın alındı. Anlaşmanın şartları ise açıklanmadı.
Bromium firması, güvenlik alanında HP’nn altyapısında yer alıyordu ve sanallaştırma kullanarak saldırıları mikro sanal makinelere izole ediyordu. Teknoloji, HP’nin bilgisayarları ve yazıcılarında kendine yer bulmuştu.
Firmadan yapılan açıklamaya göre Bromium’un teknolojisi, HP’nin donanım ve platformlarına daha derinden entegre edilecek. Buna bağlı olarak yapacağı çalışmaların sinyallerini ilk olarak tanıttığı cihazlarla veren HP, güvenliği her geçen gün daha fazla öne çıkarıyor.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim