Anlık Bildirim

HTC Desire, Android 2.2 Froyo güncellemesinde faydalanacak

Google'ın Android 2.2 Froyo işletim sistemi HTC Desire'a geliyor

Google, I/O 2010 konferansında Android işletim sisteminin son sürümü olan 2.2 Froyo'nun detaylarını açıklamıştı. Sitemizde de yayınladığımız haberde Android 2.2 Froyo'nun sahip olduğu özelliklerin son derece dikkat çekici olduğu görünüyor. Google'ın Android 2.2 Froyo tanıtımının ardından Android işletim sistemli telefon sahiplerinin aklına gelen ilk soru " Acaba kullandığımız telefonlar Android 2.2 yükseltmesi alacak mı?" olmuştur. İşte bu sorunun cevabını yanıtlıyoruz.

Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.2 numaralı ve Froyo kod adlı sürümü HTC Desire için otomatik olarak uygulanmak üzere yayınlanacak. HTC tarafından da onaylanan bu bilgiye ek olarak 2010 yılı içinde hazırlanmış olan telefonların da otomatik yükseltme işleminden faydalanacağı belirtildi. HTC'nin 4G'li telefonu EVO 4G, HTC Incredible gibi telefonlar işletim sistemlerini otomatik olarak Android 2.2 Froyo'ya yükseltebilecek. HTC'nin duyurduğu Wildfire'ın bu güncellemeden faydalanıp faydalanmayacağı henüz kesinlik kazanmadı

Çıkış tarihi henüz kesinleşmeyen Android 2.2 Froyo işletim sisteminin uygulanacağı HTC telefonlarının tam listesi, Android 2.2 Froyo'nun yayınlamasının hemen ardından HTC tarafından yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
65098 kez okundu.
10 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, htc ve
2 etiket daha Android desire
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim