Anlık Bildirim

HTC'nin yeni model kod adları günyüzüne çıkarıldı


Cihaz üreticisi firmaların yeni modellerini piyasaya sürmeden önceki üretim ve test aşamalarında kod adları kullanması alışılageldik bir durum. Genelde kod adları ile internete sızan veya resmi olarak doğrulanan cihazlar piyasaya çıktıklarında farklı adlar alabiliyor.

PocketNow sitesi uzun süredir elinde bulundurduğu ancak yasal prosedürler gereği açıklayamadığı HTC'ye ait model kod adları listesi hafta başında farklı bir kaynak tarafından internete sızdırıldı. 

Listede HTC'nin uzun bir kod adı sıralaması görünüyor. Bunların bir kısmı piyasaya sürüldü. Bliss, Ruby, Runnymede, Vigor, Edge gibi kod adlarını okuyucularımız hatırlayacaktır.
Vigor kod adı Rezound olarak, Runnymede kod adı Sensation XL olarak, HTC Holiday kod adı Vivid olarak, Omega kod adı bir Windows Phone 7 cihazı olarak piyasaya sürüldü. Jet, Ruby, Bliss ve Edge, Prime ve Pico kod adları da geçmişte HTC repertuarında görülmüştü. 

Bunların haricinde listede onlarca kod adı görünüyor. PocketNow sitesi kalan isimlerin tamamının ileride kullanılacağını belirtiyor. Hangileri tablet hangileri akıllı telefon modeli olacak bunları şu an bilmek imkansız. Ancak bazen iki kod adının aynı modelin 3G ve LTE sürümlerine işaret ettiği durumlar da zaman zaman karşımıza çıkıyor. 

Bu bakımdan kod adları kadar piyasaya cihaz sürüleceğini söylemek yanlış olur. Fakat yine de önümüzdeki aylarda en azından 10 adet yeni cihazın bizi beklediği tahminini yapabiliriz.

Act
Alpha
Bliss
Blue
Cybertron
Edge
Elite
Eternity
Fighter
Fit
Flick
Glider
Grande
Holiday
Jet
Key
Layer
Omega
Pico
Pop
Prime
Quattro
Radiant
RTP
Ruby
Runnymede
Splendor
Square
Tag
Tahiti
Tube
Veloce
Vigor
Villa
Vitesse
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim