Anlık Bildirim

Haftaya BİM marketlerde Razer ürünleri, A101 marketlerde General Mobile Discovery var

Ünlü oyuncu donanımları markası Razer haftaya BİM marketlere konuk oluyor. Razer Abyssus 2000 oyuncu faresi ve Goliathus mouse pad uygun fiyata satışa çıkacak.

Teknolojik ürünlerin önemli adreslerinden birisi haline gelen BİM ve A101 marketlerde haftaya önemli cihazlar var. Oyuncular için Razer fare seti yanında General Mobile Discovery de sürpriz yaptı.

28 Eylül BİM marketler

28 Eylül BİM marketlerde en dikkat çeken ürün Razer Abyssus 2000 oyuncu faresi ve Goliathus mouse pad. Fare her iki ele de oturabilirken 2000 dpi hassasiyete sahip. 2 adet programlanabilir Hyperresponse tuşu mevcut. Bu ikilinin fiyatı 149TL olarak belirlenmiş ancak eski nesil olduğunu belirtelim.

 

Haftaya BİM marketlerde Razer ürünleri, A101 marketlerde General Mobile Discovery var Tam Boyutta Gör

27 Eylül A101 marketler

27 Eylül tarihinde A101 marketlerde General Mobile Discovery dikkat çekiyor. Geçmiş yılların efsane ismi bir kez daha karşımızda. 4 adet Cortex-A7 çekirdekli MediaTek işlemciden gücünü alan telefonda 4.7 inçlik HD ekran yer alıyor. 1GB RAM ve 16GB depolama kapasitesinin yanında 1800mAh kapasiteli bir batarya mevcut. Arka tarafta 8MP, ön tarafta da 2MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor.

Nostalji yaşamak isteyenler için ideal ancak Android 4.2 işletim sistemi nedeniyle uygulama çalıştırmada sıkıntı yaşayabilir. Telefonun fiyatı 699TL olarak belirlenmiş.

 

Haftaya BİM marketlerde Razer ürünleri, A101 marketlerde General Mobile Discovery var Tam Boyutta Gör

Diğer taraftan yine Galaxy J7 Duo modeli satışa çıkıyor. 5.5 inçlik Super AMOLED HD ekrana sahip olan telefona 8 çekirdekli Exynos 7885 yonga seti güç veriyor. 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenen telefonda 13M+5MP çözünürlüğünde arka kamera mevcut.

Ön kamera 8MP çözünürlüğünde iken 3000mAh kapasiteli batarya çıkarılabilir olarak belirtilmiş. Android 8.0 Oreo işletim sistemi üzerinde çalışan telefon 1499TL fiyat etiketine sahip ve Samsung Türkiye garantili. Önceki satışlara göre fiyat bir miktar yükselmiş.

Haftaya BİM marketlerde Razer ürünleri, A101 marketlerde General Mobile Discovery var Tam Boyutta Gör
 

Televizyon olarak 49 inçlik Toshiba modeli yer alıyor. Full HD çözünürlüğe sahip olan televizyon Netflix gibi belirli uygulamaları çalıştırıyor. WiFi ve Bluetooth desteği olan televizyon 1999TL fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
50295 kez okundu.
74 kişi, toplam 74 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
27 eylül a101, 28 eylül bim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim