Anlık Bildirim

BİM, A101 ve Şok marketlerde satılan ürünler ile ilgili anket sonuçları

Geçtiğimiz hafta yaptığımız BİM, A101 ve Şok marketlerde satılan ürünler ile ilgili anket değerlendirmesini beğeninize sunuyoruz. Bakalım okuyucularımız neler düşünüyor?

Uygun fiyatlı teknolojik ürün arayanların önemli bir adresi haline gelen BİM, A101 ve Şok market zincirleri bu sayede arama motorlarında da üst sıralara tırmanıyor. Peki tüketiciler ürünler ile ilgili neler düşünüyor?

Çoğunluk beğeniyor

Geçtiğimiz hafta zincir marketlerde satılan teknolojik ürünlerle ilgili kullanıcılar arasında bir anket düzenlemiştik. Toplam 2800 kişinin katıldığı anketin sonuçları genel bakış açısını yansıtmış durumda.

Ankete katılanlardan 1352 kişi yani yüzde 48 oranı bu marketlerin fiyat-performans ürünlerini beğendiğini ve ürünler ile ilgili duyuruları takip ettiğini belirtmiş. Özellikle haftanın Salı ve Çarşamba günleri arama motorlarında yaşanan zincir market hareketliliği bunu destekler nitelikte.

Ürünlerin rafta kalan kalitesi düşük mallardan oluştuğunu düşünenlerin oranı yüzde 34. Ürünlerin kaliteli olduğunu ancak piyasa fiyatının aynısı veya üzerinde satıldığını belirtenlerin oranı yüzde 18 seviyesinde.

Ankete baktığımızda yüzde 80 oranında bu marketlerde satılan ürünlerin kaliteli olduğu sonucunu çıkarabiliriz. Haliyle tüketiciler de teknolojik almak istediklerinde illa ki bu marketleri bir kolaçan ediyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim