Anlık Bildirim

Halfbrick'den yeni bir renk eşleme oyunu : Birzzle Fever

Halfbrick'den yeni bir renk eşleme oyunu : Birzzle Fever

Fruit Ninja ve Jetpack Joyride gibi kendi oyunlarının haricinde artık dağıtım işine de giren Halfbrick'in yayımladığı son oyun Birzzle Fever oldu.

Enfeel firması tarafından geliştirilen Birzzle Pandora'nın devam yapımı olan Birzzle Fever'da sevimli kuşlarla renk eşleme sistemi devam ederken, daha hızlanan ve daha rekabetçi hale gelen bir oynanış mevcut.

Oyunda amaç aynı renkteki üç veya daha fazla kuşu birbiri ile eşleştirmek ve yok etmek. Bunu yaparken zaman sınırını göz önüne almalısınız. Ayrıca alt barda kombo yaptıkça dolan bir çubuk yer alıyor. Kombo yapılmazsa çubuk boşalarak eski haline dönüyor. Çubuğu doldurarak güçlendirme alabilmek için sürekli eşleştirme yapmanız gerekiyor. Yok olan kuşun yerine yenisi geldiği için oyunda en fazla parayı ve puanı elde etmeniz yeterli.

Oyunda farklı görevler var ve bu görevlendirmeleri yaparak farklı güçlendirmeler elde edebiliyorsunuz. Oyunun adındaki Fever ise bir mod ve farklı kombolar yaptıkça Fever şeklinde etrafı yanıp sönen kuşlar ortaya çıkıyor ve çevresindeki blokları yok edebiliyor.

Ayrıca size verilen süper kuş yardımcınızın seviyesini yükselterek farklı bonus özelliklerinden faydalanabiliyorsunuz. Haftalık liderlik tablolarında arkadaşlarınızla mücadele ederken, can değişimi de yapabiliyorsunuz. Oyunun grafikleri oynanışı eğlenceli bir hale getirirken müziklerle de eğlence destekleniyor. Oyun iOS için ücretsiz. 



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim