Anlık Bildirim

Henes Broon F8 çocuklar için Android işletim sistemli elektrikli araba

Henes Broon F8 çocuklar için Android işletim sistemli elektrikli araba

Mobil işletim sistemlerinin araç içi bilgi sistemlerine yavaş yavaş hakim olmaya başladığı bir dönemde, çocuklar da bundan nasibini alıyor. Henes Broon F8 serisi Android işletim sistemli elektrikli araçlardan oluşması ile ön plana çıkıyor. 

Henes Broon F8 serisi sadece 5 yaşına kadar olan çocuklara yönelik bir elektrikli araba modellerinden oluşuyor. Arabada bağımsız süspansiyon, difransiyel hızlanma, otomatik sistem analizi, üç sürüş modu ve sesli-görsel rehber sistemi şeklinde özellikler yer alıyor. 

Arabayı çocuğunuz kullanabileceği gibi Bluetooth üzerinden ebeveynler de kontrol edebiliyor. Üst seviye güvenli sürüş sistemleri ile çocuğunuz hakkında endişelenmenize de gerek kalmıyor. Cihazda 7 inçlik bir Android tablet mevcut ve bir ses sistemi ile çeşitli bilgiler ekrana yansıtılıyor. Ayrıca bu ekranda çocuğunuzu neşelendirecek içerikler de oynatılabiliyor. 

Broon F8 serisi 895$-1000$ arasında değişen fiyatlara sahip. Seçeceğiniz opsiyonlara göre fiyatlar da değişiyor. Ancak fiyat itibariyle biraz lüks sınıfa hitap ettiğini söylemek mümkün. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6542 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim