Anlık Bildirim

HIS, Radeon HD 6930 IceQ X modelini kullanıma sunuyor

AMD tabanlı ekran kartı üretiminde sektörün önemli oyuncularından biri olan HIS, Radeon HD 6930 IceQ X modelini kullanıma sunuyor. Cayman grafik yongasının kırpılmış versiyonundan güç alan ekran kartı, 92mm çapında fana ve dört adet bakır ısı borusuna sahip çift slot tasarımlı IceQ X soğutucusu ile hız aşırtma tutkunları için yüksek soğutma başarımı vaad ediyor. 
Grafik işlem birimi 750MHz'de, bellekleri ise 4800MHz'de görev yapan ekran kartına, 256-bit bellek veri yolu desteği, 1GB GDDR5 bellek ve  1280x paralel işlem birimi eşlik ediyor. Çoklu ekran kartı kurulumları için Crossfire X, çoklu monitör konfigürasyonları için de Eyefinity teknolojilerine destek sunan kartta DVI, HDMI ve çift Mini DisplayPort konnektörü bulunuyor. 
Unified Video Decoder motoru ile yüksek tanımlı videolar için GPU tabanlı donanımsal hızlandırma desteği sunan Radeon HD 6930 IceQ X'in HIS tarafından yakında satışa sunulması beklenirken, tavsiye edilen son kullanıcı fiyatının 200 doların altında olması bekleniyor.  
HIS, Radeon HD 6930 IceQ X modelini kullanıma sunuyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim