Anlık Bildirim

HIS pasif soğutmalı Radeon HD 7750 iSilence 5 modelini hazırlıyor

AMD tabanlı ekran kartı üreticisi HIS, ürün gamına pasif soğutmalı yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. Hazırlıkları devam eden fansız model, AMD'nin Radeon HD 7750 çözümünü temel alıyor ve ağırlıklı olarak oturma odalarında kullanılacak medya bilgisayarları hedefleniyor.
HIS'in Radeon HD 7750 iSilence 5 olarak isimlendirdiği DirectX 11 destekli ekran kartı, AMD'nin 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği Cape Verde grafik yongasından güç alıyor. 512 adet GCN mimarili paralel işlem birimine, 128-bit bellek veri yolu desteğine ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan ekran kartının soğutucusunda dört  8mm bakır ısı borusu bulunuyor.
Saat hızları hakkında net bir bilgi bulunmayan ekran kartının en iyi ihtimalle, AMD'nin Radeon HD 7750 için belirlediği referans frekanslarda çalışması bekleniyor. En iyi ihtimalle diyoruz çünkü bazen üreticiler pasif soğutmalı modellerde frene basarak referans frekansların altında çalışma hızlarını tercih edebiliyorlar. Yeni nesil UVD motoru sayesinde pek çok medya formatı için donanımsal hızlandırma yapabilen kartın Computex 2012'de tanıtılması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim