Anlık Bildirim

Hyundai yeni D sınıfı modelinin çizimlerini yayınladı: Hyundai i40

Hyundai'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı ve D sınıfında iddialı VW Passat ve Ford Mondeo gibi modellere rakip olması planlanan modeli i40'ın resmi çizimlerini yayınladı.Gelecek yılın sonlarına doğru piyasaya iddialı bir giriş yapması beklenen otomobil, yeni Sonata'nın Kuzey Amerika versiyonu baz alınarak geliştiriliyor.

Otomobilin yayınanan resimlerdeki estate versiyonunun yanısıra 4 kapı versiyonunun da hazırlandığı belirtiliyor. Özellikle Avrupalı müşterileri hedef alacak olan model Hyundai'nin Almanya'daki tasarım ve geliştirme merkezinde tasarlanmış. Otomobile hayat verecek motorların ise yine yeni piyasaya çıkan Kia Optima'nın motorları ile aynı olması bekleniyor.

i40 piyasaya çıktığında ilk olarak 2.0 litre hacminde direkt enjeksiyon teknolojili 170 beygir gücünde bir benzinli motorla satılacak. Dizel motorlar olarak ise markanın 1.7 litre hacmindeki dizel motorunun iki versiyonu bizleri bekliyor olacak, 115 ve 136 beygir. 2012'den itibaren ise i40'ın motor seçeneklerine daha güçlü dizel motorlar eklenecek.

Otomobilin 2011 Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılması ve yılın sonlarına doğru tüm Avrupa'da satışa çıkarılmış olması planlanıyor.

Hyundai i40
Hyundai i40
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim