Anlık Bildirim

JINS'den farklı bir akıllı gözlük : Meme

JINS'den farklı bir akıllı gözlük : Meme

Genelde akıllı gözlük dendiğinde ekranı olan veya yansıtma ekran kullanarak bir akıllı telefon gibi işlev gören cihazlar akla geliyor. Ancak JINS akıllı gözlük kavramını en geleneksel hale indirgemeye çalışıyor.

Japonya kaynaklı JINS tarafından geliştirilen Meme adlı akıllı gözlük kullanıcının yorgunluk düzeyini algılamak görevini yerine getiriyor. Gözlükte hem göz hem de hareket sensörleri yer alıyor. Sensörler yoluyla kullanıcının yorgunluk düzeyi ölçülüyor ve uyuklama belirtileri başladığında uyumlu uygulama üzerinden kullanıcı uyarılıyor.

Gözlüğün işlevselliği elbette uygulama ile tamamlanıyor. Bluetooth 4.0 üzerinden mobil cihazlarla iletişim kuruluyor ve uygulama gözlükten gelen verileri gerçek zamanlı olarak takip ediyor. Meme akıllı gözlüğün en çok uzun yolculuklara çıkacak şoförler için faydalı olacağı tahmin ediliyor. 

Meme gözlük bunun yanında temel seviyede atılan adım ve yakılan kalori hesaplama gibi fitness takip fonksiyonlarını da yerine getiriyor. 

JINS biri güneş gözlüğü olmak üzere üç farklı tasarımda yeni ürününü satışa sunmayı düşünüyor. 700$-1000$ arasında değişecek fiyatlara sahip Meme gözlüğün muhtemel çıkış tarihi ise 2015 olarak hesaplanıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1062 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, smartwatch
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim