Anlık Bildirim

LG Gram 17 tanıtıldı!

LG, Gram serisinin en büyük ebatlı üyesi Gram 17'yi tanıttı. Cihaz 17.3 inçlik büyüklüğüne rağmen yalnızca 1.33 kilogramlık bir ağırlığa sahip. Detaylar haberimizde.
Mobil cihaz sektörünün lider üreticilerinden biri olan ve geçtiğimiz yıllarda pil ömrü uzun, fiziksel dayanıklılığı yüksek Gram serisi ile dizüstü bilgisayar dünyasına da adım atmış olan LG, serinin yeni üyesi Gram 17’yi tanıttı.


Gram serisinin en dikkat çekici özelliği, üyelerinin piyasadaki en hafif ve en ince cihazlar arasında yer alması. Serinin bugüne kadarki en büyük ebatlı üyesi Gram 17 de kesinlikle bu tanımın hakkını veriyor. Zira cihaz, 17.3 inçlik büyüklüğüne rağmen yalnızca 1.33 kilogramlık bir ağırlığa sahip. Ki bu ağırlık ortalama 13 inçlik dizüstü bilgisayarın ağırlığı ile hemen hemen aynı. Cihaz, hafifliğini magnezyum ve karbon alaşımlı kasasına borçlu. Hafifliği kadar inceliğiyle de dikkat çeken cihaz, yalnızca 17,8 mm kalınlığa sahip.
Cihazın teknik özelliklerinden biraz söz edecek olursak, gücünü 8. Nesil Intel™ Core® i7-8565U işlemciden alan Gram 17, UHD Graphics 620 iGPU ekran kartına sahip. Cihaz, 16 GB DDR4-2400 RAM ve 512 GB SATA SSD ile karşımıza çıkıyor. LG cihaz için yaklaşık 19.5 saatlik bir pil ömrü vaat ediyor ancak cihazın batarya kapasitesi henüz açıklanmadı.
Bağlantı özelliklerine de gelecek olursak LG Gram 17, 802.11ac Wi-Fi + Bluetooth modülü, üç adet USB 3.0 Tip-A bağlantı noktası ve cihazı şarj etmek için kullanılabilecek bir USB Type-C konnektörü ile birlikte geliyor. Cihaz, ayrıca bir HDMI çıkışına, bir microSD yuvasına ve kulaklıklar için de bir TRRS jakına sahip. 
Cihaz 1.699 dolarlık(9.000+ TL) bir başlangıç fiyatıyla alıcı bulacak.  Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12378 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg gram ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim