Anlık Bildirim

MaxCurve ile iOS tarafında fotoğraf düzenleme seviye atlıyor

iCihazlar için Apple uygulama market içerisindeki fotoğraf uygulamaları gün geçtikçe artıyor. Bunlar arasına en yeni katılanlardan MaxCurve, eğriler temelindeki kullanım yapısıyla farklılaşıyor.
Wanman adlı geliştirici tarafından iOS 7.0 ve üzeri iPhone ile iPad modelleri için hazırlanan uygulamalardan MaxCurve, Apple uygulama maket üzerindeki yerini aldı.
Profesyonellere özel hazırlanmış bir fotoğraf editörü olan MaxCurve, adından da anlaşılabildiği üzere kişilerin gerekli düzenlemeleri direkt olarak özel eğriler üzerinden yapmasına imkan tanıyor. Eğrilerin ve diğer düzenleme araçlarının alt tarafına yerleştirildiği bir arayüz ile gelen uygulama, bu noktada pozlama, renk sıcaklığı, kontrast gibi bilindik değişiklikler dışında Adobe Photoshop içerisinde dahi sunulmadığı belirtilen güçlü değişikliklere izin verebiliyor ve her renk ile ışık tonuna müdahale edilebiliyor.
iPhone 6s ile iPhone 6s Plus ile karşımıza çıkan 3D Touch (Basınç hassasiyeti) teknolojisiyle fotoğrafları düzenleme öncesi ve sonrası şeklinde karşılaştırabilen MaxCurve, "JPG, TIFF ve PNG" formatlarına aktif olarak destek veriyor ve 4096 x 4096 piksel çözünürlükteki fotoğraflar ile çalışma gösterebiliyor. Fotoğrafları kalite kaybı olmadan kaydedebildiği söylenen uygulama, aynı zamanda çekilenlerin EXIF ve GPS verilerini de koruyabiliyor. 
2,69 TL fiyat etiketiyle satışa çıkan MaxCurve uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim