Anlık Bildirim

Microsoft yeni reklamında şimdi de MacBook’la alay etti

Eline geçen her fırsatta Apple’a sataşmaktan geri durmayan Microsoft bu kez Surface Pro 4 ile MacBook Air’ı karşı karşıya getirdiği yeni reklam filmini yayınladı.
Teknoloji üreticileri arasında yaşanan rekabet hazırlanan reklam ve tanıtım filmlerinde de kendini göstermeye devam ediyor. Özellikle Apple ve Microsoft arasında fazlasıyla hissedilen bu durum, paylaşılan yeni video ile giderek daha şiddetli bir hale gelmeye başlıyor.
Hatırlayacağınız gibi kısa süre önce yayınladığı son reklamında -Siri ve Cortana üzerinden- iPad Pro ile dalga geçerek sorularıyla cihazı köşeye sıkıştıran Microsoft, benzer bir hamleyi bu kez MacBook Air için tekrarladı. YouTube’da paylaşılan müzikal tadındaki videoda Surface Pro 4 ile MacBook Air’ı karşı karşıya getiren Microsoft, cihazın çıkarılabilir klavye, dokunmatik ekran ve gelişmiş kalem gibi özelliklerini ön plana çıkarıyor.
iPad Pro modelini ise ağır, yavaş ve basit olarak nitelendiren teknoloji devi, Mac’lerin kedi şapkaları gibi kullanışsız olduklarını belirterek Apple’ı alaycı bir dille eleştiriyor. Okulların açılacağı bu dönemlerde özellikle öğrencilerin ve dışarıda aktif olarak çalışan kişilerin dikkatini çekmeye çalışan Microsoft’un yeni reklamını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6820 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
macbook air, microsoft surface pro 4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim