Anlık Bildirim

Nokia'ya ait olduğu iddia edilen bir akıllı saat görseli internete sızdı

Nokia'ya ait olduğu iddia edilen bir akıllı saat görseli internete sızdı

Son dönemde rekabetin iyice arttığı akıllı saat pazarında Sony ve Motorola gibi devler bir süredir faaliyet gösterirken, Samsung da kısa süre önce Galaxy Gear ile tüketicilerin karşısına çıktı. Apple'ın da gelecek yıl bu rekabete dahil olması beklenirken, Nokia tarafında da hareketlilik olduğu iddia ediliyor.

Çinli kaynaklardan internete sızdırılan bir görselde Nokia'nın da bir akıllı saat üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Ancak görseller ne kadar gerçeği yansıtıyor şimdilik belli değil.

Nokia'nın daha önce de sayısız ürün prototipleri ve bilgileri internete sızdırılmıştı. İlk etapta inandırıcı gelmese de sonrasında büyük kısmı ete kemiğe bürünmüş olarak karşımıza çıkmıştı.

Nokia'nın bir akıllı saat üzerinde çalışıyor olması son derece akla uygun geliyor. Zira Microsoft'un da akıllı saat planları olduğu hesaba katılırsa, ikilinin bazı denemeler yapıyor olması muhtemel. Görseldeki cihazın neye benzediği konusunda pek bir izlenim elde edemesek de bir prototip cihaz olabilir.

Teknoloji devlerinin yatırım yapmaya başladığı akıllı saat pazarında Nokia'nın da bazı planlarının olduğu daha önce dile getirilmişti. Bu bakımdan önümüzdeki haftalarda proje ile ilgili daha net bigilere erişim imkanı doğabilir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1137 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim